معرفی پل‌های نمادین و زیبای استانبول را ببینید

تور استانبول همیشه ور طرفدار است، استانبول نه تنها شهری خاص بین اروپا و آسیاست بلکه یکی از منحصر به فردترین شهرهای دنیاست که به تنهایی میزبان چندین فرهنگ و حکومت بوده است. شما در این شهر نه تنها رنگین کمانی از سازه‌ها، موزه‌ها، رستوران‌ها و چیزهای دیدنی دیگر را پیدا می‌کنید با پدیده دیگری هم روبرو می‌شوید، پل‌ها. استانبول شهری چند تکه است که به واسطه تنگه بسفور به دو بخش آسیایی و اروپایی تقسیم شده که پل‌ها آن‌ها را به هم مرتبط می‌کنند. ما در اینجا پل‌های دیدنی استانبول را به شما معرفی می‌کنیم.

 

پل بسفور

 

پل بسفور

 

این پل شگفت‌انگیز که از اصلی‌ترین و شناخته شده‌ترین نقاط استانبول محسوب می‌شود بین سال‌های 1970 تا 1973 ساخته شده است. پل بسفور را حالا به عنوان "پل شهدای جولای" هم می‌شناسند تا یاد قربانیان غیرنظامی کشته در کودتای اخیر ترکیه زنده نگه داشته شود. شما با رفتن به این پل می‌توانید زیباترین مناظر شهر را شاهد باشید. به جز منظره آبی دریا و مرغ‌های دریایی سفید، طلوع و غروب خورشید در اینجا تماشایی است. ما معمولا این پل را به عنوان یکی از اینستاگرامی‌ترین نقاط استانبول هم معرفی می‌کنیم. در اطراف بسفور پر از رستوران‌های مجلل، موقعیت‌های پیاده‌روی، امکان قایق‌سواری و خیلی چیزهای دیگر وجود دارد. به عبارتی شما در همان اطراف پل کلی فعالیت‌های جذاب دارید که می‌توانند شما را حتی برای یک روز هم سرگرم کنند. حدود 180 هزار وسیله نقلیه به صورت روزانه از هر دو سمت این پل عبور می‌کنند.

 

پل سلطان محمد فاتح

 

پل سلطان محمد فاتح

 

ساخت این پل که به عنوان "پل دوم بسفور" شناخته می‌شود در سال 1988 به پایان رسید. سپس به اسم سلطان محمد عثمانی کسی که توانست در سال 1453 قسطنطنیه را فتح کند نام گرفت. این پل طولانی که با بندهای فولادین محکم شده شما را به یاد فیلم‌های آمریکایی می‌اندازد. که البته چیزی هم کم از نمونه‌های غربی ندارد زیرا این پل در رده طویل‌ترین پل‌های دنیا قرار دارد. این پل از سمت آسیایی کاواچیک را به حصار وتسو در سمت اروپایی وصل می‌کند.
پل سلطان محمد به اندازه پل بسفور پرطرفدار نیست اما هنوز هم زیبایی‌های خودش را دارد. غروب دم با روشن شدن چراغ‌های رنگی‌اش منظره‌ای به شدت دیدنی را مقابل چشمان‌تان به تصویر می‌کشد.

 

بهترین سواحل استانبول برای گردش و تفریح در تابستان ۲۰۱۹

 

پل گالاتا

 

پل گالاتا

 

پل گالاتا که در شاخ طلایی واقع از نقاط برجسته‌ایست که بارها از آن در ادبیات ترکیه یاد شده است. ساخت این پل تاریخی به قرن 19ام بر می‌گردد. این پل بیشتر حالت محلی داشته و شما می‌توانید در دوطرف باسکول فولادی‌اش ردیف‌های ماهی‌گیران را ببینید که صف کشیده‌اند.
این منظره تبدیل به یکی از نمادهای استانبول شده که احتمالا در خیلی از عکس‌های گوگل با آن روبرو شده‌اید.
به علاوه دور تا دور این پل از دو طرف پر از رستوران‌های ساندویچ ماهی است که با قیمت‌های بسیار پایین و مقرون به صرفه ساندویچ‌های تازه و خوشمزه‌شان را عرضه می‌کنند. شما می‌توانید از این پل و منظره دیدنی‌اش دیدن کنید و یا اگر به ماهی‌گیری علاقه دارید به مردم دور پل ملحق شوید.
توصیه می‌کنیم اگر با غذاهای دریایی مشکل ندارید حتما از این ساندویچ‌های شگفت‌انگیز و بسیار استانبولی نوش جان کنید و تجربه‌ای جدید و پنهان در این شهر کسب نمایید.

 

پل متروی شاخ طلایی

 

پل متروی شاخ طلایی

 

پل متروی شاخ طلایی از سازه‌های جدید شهر محسوب می‌شود که با یک معماری چشم‌گیر در سال 2014 ساخته شد. در واقع این پل منطقه بی‌اغلو و فاتح را از طریق خط متروی M2 به هم متصل می‌کند. موقع ساخت این پل به دلیل کابل‌های متعدد فولادی که در تمام طول آن استفاده شده اختلافات زیادی در گرفت زیرا عده‌ای متعقد بودند این کابل‌ها خط افق قسمت تاریخی شهر را در هم می‌ریزد و از زیبایی آن می‌کاهد.
با این هم به خاطر منافع توسعه شهری ساخت این پل تا انتها انجام گرفت. برعکس خیلی‌ها که فکر می‌کردند این پل زیبایی بخش تاریخی را به مخاطره می‌اندازد، ظاهر مدرن آن در پس زمینه محله تاریخی تقابل جذابی را پدید آورده است.

 

جنگل بلگراد؛ بهشت سبز استانبول برای گردشگران

 

پل یاووز سلطان سلیم

 

پل یاووز سلطان سلیم

 

پل یاووز سلطان سلیم که در نزدیکی دریای سیاه واقع شده گاریپچه در قسمت اروپایی را به پُیرازکوی در قسمت آسیایی به هم متصل می‌کند. این پل را برای کنترل ترافیک شهر ساختند اما برای ساخت این پل نیز همانند پل مترو جنجالی به پا شد. زیرا محافظان محیط زیست به خاطر از بین رفتن تعداد درختانی که باید برای احداث پروژه قطع می‌شدند اعتراضات زیادی کردند. بماند که همیشه زور توسعه انسانی شهرنشینی به مدافعان محیط زیست می‌چربد و اینگونه بود که پل یاووز سلطان سلیم با 10 باند تردد احداث گردید.

مطالب مرتبط